Search

Privacy statement

The Calisthenics Club

Personal data will be stored at any given time only if you receive a product and/or service from The Calisthenics Club or in case you have given your explicit consent. Personal data will be stored by:

Business name:                                                           The Calisthenics Club

Office address:                                                            Stadhouderskade 70

                                                                                          1072 AE Amsterdam

                                                                                          The Netherlands

Email:                                                                              info@thecalisthenicsclub.com

Chamber of Commerce Registration:                   32108718

The Calisthenics Club is bound by the General Data Protection Regulation (GDPR), keeping costumer administration and data management for analysis and marketing purposes. The Calisthenics Club has the duty to carry out its responsibilities under the GDPR. The Calisthenics Club is responsible for all data processing on behalf of The Calisthenics Club, including https://tcc.cloud-sportdata.org.

The Calisthenics Club collects and processes personal data for costumers administration, the general implementation of the agreement,the collection of payments, the website, personal marketing and to comply with legal obligations.   

The personal data collected by The Calisthenics Club will serve mainly to comply with the agreement relating to the provision of a product and/or service by The Calisthenics Club. If this data is not provided, The Calisthenics Club is unable to fulfil its contractual obligations.

The Calisthenics Club handles your personal data with utmost care and does everything reasonably possible to store you data in a safe manner. Possible data breaches will be reported to both the Dutch “Data Protection Authority (DPA)” and those whose personal data may have been compromised. In the event of a data breach, The Calisthenics Club will always take appropriate measures to safeguard the integrity of the website.

If you feel that your personal information is used, gained, saved and/or obtained incorrectly, and it is despite numerous requests impossible to delete your information, you can submit a complaint at the Dutch DPA at any time.

The Calisthenics Club stores the following types of your personal data:

  • to registration on the platform: your name , address, postal code, city, telephone number, email address, gender, age, length, calisthenicsspecialties and/or -styles, sponsors, photographs, links to your social media accounts and medical data;
  • to pay and handle purchase orders from the webshop: your name, gender, address, postal code, city, telephone number and email address;
  • to request a quotation: your name, gender, telephone number and/or email address;
  • to handle complaints and questions: your name, address, postal code, city, telephone number, email address, and if necessary for handling the question or complaint your medical data.

Personal data is never stored for a longer period than is strictly necessary and can be viewed, altered and removed by you at any time. When using pictures or other images showing natural people, The Calisthenics Club will always first ask permission of the person whose picture or image will be used. Viewing, altering and removing (including the right to be permanently removed), and withdrawing your consent can be effected through a clear statement addressed to info@thecalisthenicsclub.com.

We will remover your personal data:

  • in relation to the registration on the platform: until further notice, unless you have explicitly given permission to store the personal data for a longer period or if the data must be kept for a longer period due to legal regulation or provision;
  • in relation to payment and handling purchase orders from the webshop: 7 years after paying the relevant invoice, in order to fulfil the legal obligation of the Dutch Tax Authorities;
  • in relation to handling complaints and questions: after satisfactory resolution of the complaint;
  • in relation to the request for a quotation: 90 days after sending the obligation-free quotation.

To comply in accordance with the agreement, The Calisthenics Club is able to employ a number of external parties whom may also have access to your data. In any case these parties will only store your data for the amount of time required to perform their work. This personal data will under no circumstances be used for any purposes other than the work performed on behalf of The Calisthenics Club, unless the people who are involved explicitly have been asked for permission. All external transfers of personal data are subject to data processing agreements.

For the processing of payments The Calisthenics Club uses an accountant. Personal data, insofar as it is required for processing the payments, will be made available to the accountant. 

For the hosting of the website The Calisthenics Club uses a webhosting party and web designer. Those parties have access to the database and therefor have access to your personal data. E-mail traffic also runs through the web host’s database. In addition, The Calisthenics Club uses an external e-mail provider who has access to the e-mail data.

When you register for an event organized by a third party, which is affiliated with The Calisthenics Club platform, your personal data will only be provided to the affiliated party after you have agreed to their privacy statement.

Finally, The Calisthenics Club can transfer your personal data to suppliers in case of a warranty on products from the web shop. The supplier will only use the personal data for returning a product in case of a warranty. The supplier is not given permission to use the personal data to make you offers directly or to carry out acquisitions on your personal data in any other way, without your explicit permission.

In case you wish to receive more information about which data is used by the external parties, you can send an email to info@thecalisthenicsclub.com.

The Calisthenics Club is at liberty to compile a blacklist in relation to personal data of people who have committed a serious infringement of the trust invested in them by The Calisthenics Club. The blacklist will be retained indefinitely and access will only be given to a very limited group of employees of The Calisthenics Club. The blacklist will be stored, also for future deals of The Calisthenics Club. People who fail to meet payments despite repeatedly requested, will be included on the blacklist.

DUTCH:

Privacy Verklaring

The Calisthenics Club

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van The Calisthenics Club of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

Ondernemer:                           The Calisthenics Club

Bezoekadres:                           Stadhouderskade 70

                                                      1072 AE Amsterdam

                                                      Nederland

E-mail:                      info@thecalisthenicsclub.com    

KvK-nummer:                           32108718

The Calisthenics Club is verantwoordelijk voor de naleving van de “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)”, het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. The Calisthenics Club is verantwoordelijke in de zin van de AVG. The Calisthenics Club is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens The Calisthenics Club, waaronder https://tcc.cloud-sportdata.org.  

The Calisthenics Club verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst het incasseren van betalingen, de website, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

De door The Calisthenics Club opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door The Calisthenics Club. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk om de overeenkomst uit te voeren.

The Calisthenics Club gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt The Calisthenics Club altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Door The Calisthenics Club worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

  • voor de inschrijving op het platform: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, leeftijd, lengte, gewicht, calisthenicsspecialismes en/of -stijlen, sponsors, foto’s, links van uw sociale media accounts en medische gegevens;
  • voor het betalen en afhandelen van producten uit de webshop: uw naam, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres;
  • voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam, geslacht, telefoonnummer en/of e-mailadres;
  • voor het behandelen van vragen en klachten: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en indien noodzakelijk voor het afhandelen van de vraag of klacht uw medische gegevens.

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Indien gebruik wordt gemaakt van foto’s of andere afbeeldingen waarop natuurlijke personen zijn afgebeeld, vraagt The Calisthenics Club altijd eerst toestemming aan degene van wie de foto of afbeelding wordt geplaatst. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) en het intrekken van de gegeven toestemming is mogelijk middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan info@thecalisthenicsclub.com.  

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

  • in het geval van de inschrijving op het platform: tot wederopzegging, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven de persoonsgegevens langer op te slaan of indien de gegevens langer bewaard moeten worden op grond van een wettelijke regeling of bepaling;
  • in het geval van het betalen en afhandelen van aankopen in de webshop: 7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst;
  • in het geval van het behandelen van vragen en klachten: na het tot tevredenheid oplossen van de klacht;
  • in het geval van de aanvraag van een vrijblijvende offerte: 90 dagen na het versturen van de vrijblijvende offerte.

Voor het juist laten verlopen van de overeenkomst kan The Calisthenics Club gebruik maken van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor The Calisthenics Club, tenzij hiervoor expliciet om toestemming is gevraagd aan de betrokkene. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn verwerkersovereenkomsten van toepassing.

Voor het doen van de boekhouding maakt The Calisthenics Club gebruik van een boekhouder. Mogelijk krijgt de boekhouder inzage in u w gegevens, in het bijzonder de gegevens die op facturen staan.

Voor de website maakt The Calisthenics Club gebruik van een webhoster en webdesigner. Deze partijen hebben toegang tot de database en hebben om die reden inzage in uw persoonsgegevens. Ook het e-mailverkeer loopt via de database van de webhoster. Daarnaast maakt The Calisthenics Club gebruik van een externe e-mail provider die inzage krijgt in het e-mailverkeer.

Indien u zich inschrijft voor een evenement dat is georganiseerd door een derde partij, die is aangesloten bij het platform van The Calisthenics Club worden uw persoonsgegevens pas verstrekt aan de derde partij, nadat u akkoord bent gegaan met het privacy statement van die betreffende partij.

Tot slot kan The Calisthenics Club in geval van garantie op producten uit de webshop uw persoonsgegevens overdragen aan de leverancier. De leverancier zal de persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het terugsturen van een product in geval van garantie. De leverancier krijgt expliciet geen toestemming om u direct aanbiedingen te doen of op andere wijze acquisitie te voeren op uw persoonsgegevens, zonder dat u daar expliciet toestemming voor heeft gegeven.

Indien u meer informatie wilt over met welke externe partijen uw persoonsgegevens worden verwerkt, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@thecalisthenicsclub.com.  

Het staat The Calisthenics Club vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van The Calisthenics Club ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor The Calisthenics Club. De zwarte lijst wordt bewaard, tevens voor toekomstige aanbiedingen van The Calisthenics Club. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van The Calisthenics Club.

Open chat