The Calisthenics Club Logomark

Follow Us On :

Nieuws: De Eerste The Calisthenics Club Gym!

The Calisthenics Club Gym opent binnenkort in Ouderkerk aan de Amstel!

We zijn trots om aan te kondigen dat The Calisthenics Club zich voorbereidt op de opening van zijn allereerste sportschool in het prachtige Ouderkerk aan de Amstel! Deze nieuwe binnen locatie markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om calisthenics als sport verder te ontwikkelen. Om deze droom werkelijkheid te maken, doen we een beroep op de calisthenics-community om ons te steunen bij dit ambitieuze project.

Een 5-Jarige Toewijding aan de Verbetering van Calisthenics

In de afgelopen 5 jaar hebben we ons ingezet voor de professionalisering van calisthenics op zowel nationaal als internationaal niveau. Samenwerkingen met gemeenten, calisthenics-organisaties en zelfs de Europese Commissie hebben zijn vruchten afgeworpen in de vorm vam meerdere kampioenschappen, het organiseren van calisthenics-trainingen op scholen, opleidingen voor calisthenics-trainers, en in 2023 organiseerden we het grootste Europese calisthenics-evenement – de European Calisthenics Fair in de Rai Amsterdam. En nu is het tijd voor de volgende stap!

Wat kan je verwachten van The Calisthenics Club Gym?

Groepslessen: Calisthenics-lessen geschikt voor alle niveaus, geleid door ervaren instructeurs. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, voor iedereen zijn er geschikte lessen.

Persoonlijke Training: Eén-op-één trainingssessies om je specifieke fitnessdoelen te bereiken. Of dit nu een streetlifting doel of specifieke skill is.

Vrije Training: Een goed uitgeruste sportschool voor vrije training, met hoogwaardige calisthenics-, gewichtheffings- en cardiotoestellen.

Evenementen: Workshops, competities en andere evenementen om de community en scene te versterken.

Community Hub: The Calisthenics Club Gym wordt een centraal ontmoetingspunt voor de calisthenics-community, een inclusieve ruimte voor iedereen.

Kids Calisthenics: Speciaal ontworpen lessen voor de jonge atleten van de toekomst om hen op een veilige en leuke manier calisthenics te leren.

Affiliatiemogelijkheden: Mogelijkheid om een affiliate te worden en actief deel uit te maken van de groei van de calisthenics-beweging.

Word Lid van The Calisthenics Club Beweging: Investeer in de Toekomst van Onze Sportschool!

Om dit alles werkelijkheid te laten worden, hebben we samengewerkt met Geldvoorelkaar.nl, een erkend en veilig crowdfundingplatform om een investeringsproject om te zetten. We vragen niet om donaties, maar om investeringen. Door te investeren in The Calisthenics Club Gym, steun je ons en help je mee aan de groei van de sport waar we zo van houden. Tegelijkertijd ontvang je maandelijkse rendementen op je investering naarmate we samen groeien.

Wil je ons steunen en deel uitmaken van de toekomst van calisthenics? Klik op de onderstaande link en word lid van The Calisthenics Club!

Tags :
basic exercises,calisthenics,tips
Share This :

Related News

Welcome To The Club

Join the club for exclusive workout and diet tips, pre-sales and info on upcoming events.