Gezond lichaam, Gezond milieu - Parkeerbeleid

Parkeerbeleid en Bereikbaarheid

Bij TCC Sport- en gezondheidscentrum vinden we niet alleen onze eigen gezondheid belangrijk, maar ook dat van ons milieu. Daarom proberen we duurzaamheid altijd na te streven, ook in hoe onze leden naar ons toekomen. We raden al onze leden aan zoveel mogelijk aan om op een sportieve, milieuvriendelijke manier te reizen. Dit is niet alleen beter voor ons milieu, maar verlicht ook de druk op de beperkte parkeergelegenheid in de buurt. Let op dat het parkeren op het terrein van andere niet toegestaan is. 

Openbaar vervoer en fiets

Je kan bij ons makkelijk met de fiets, scooter of e-bike parkeren. Er is genoeg plaats voor de deur op eigen terrein en het is goed bereikbaar. We raden je dan ook aan om lekker op de fiets te komen. Met het openbaar vervoer is het een stukje lopen vanaf bushalte Ouderkerk Oost.

Parkeren in de buurt

Als je toch met de auto komt, hebben we een paar parkeeropties in de buurt voor je op een rijtje gezet. Hier zijn de adressen met een Google Maps link zodat je makkelijk de weg kunt vinden. Deze plekken zijn maar een klein stukje lopen van ons en ontlasten de parkeerplaatsen van de inwoners.

  • Schoolweg
  • Kerkstraat: Plein Het Kampje 
  • Parkeerplaats Schoolweg

Dit is waar je ons kan vinden

TCC Sport- en gezondheidscentrum bevind zich aan de Ambachtenstraat 31, Ouderkerk aan de Amstel. 

Welcome To The Club

Join the club for exclusive workout and diet tips, pre-sales and info on upcoming events.