KRACHT

Ontwikkel fysieke en mentale kracht in groepsverband

Haal het beste uit jezelf met onze dynamische Kracht Workouts die gebaseerd zijn op functionele bewegingen. Deze intensieve workouts zijn ontworpen om je spiermassa te vergroten en je algehele fitheid te verbeteren.

Hercules Workout

Kracht

Hercules

60 MIN

Beginner

Ontketen je innerlijke kracht met onze legendarische Hercules-workout! Geïnspireerd door de onoverwinnelijke held zelf, ga je onder begeleiding van onze Elite Coaches je kracht, balans en uithoudingsvermogen verbeteren tijdens deze Calisthenics training. Ongeacht je fitnessniveau, met deze workout overwin je jouw obstakels net als de mytische held van Olympus.

Atlas Kracht Workout

Kracht

Atlas

60 MIN

Beginner

Vernoemd naar de titaan Atlas, die bekend stond om het dragen van het gewicht van de wereld op zijn schouders. Deze workout combineert calisthenics met losse gewichten voor de perfecte workout om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Onder begeleiding van onze Elite Coaches, verleg je je grenzen terwijl je nieuwe oefeningen leert en met gewichten om leert gaan. Voel de kracht van Atlas door je heen stromen terwijl je jezelf transformeert en de kracht vindt om elke uitdaging aan te gaan!

Welcome To The Club

Join the club for exclusive workout and diet tips, pre-sales and info on upcoming events.